TV

TV

 

Het valt wellicht wel te stellen dat L’Orchestra Particolare één van de weinige orkesten in de historie is wiens eerste optreden direct op TV plaats had. Sterker nog het ontstaan van het orkest is geheel te danken aan het televisieprogramma "Una Voce Particolare" waar het orkest nu al vanaf 2004 in exceleert. Aflevering na aflevering bewijst het orkest in dit programma haar enorme diversiteit, flexibiliteit en kwaliteit.Het orkest schakelt moeiteloos van operafragment naar musicalsong of operettearia. Daarnaast draait het orkest haar hand niet om voor zeer lange opnamedagen. Een recent voorbeeld daarvan was een show voor de Novib met als titel "van popster tot operaster" wederom gepresenteerd door Ernst Daniel Smid.

 

Mogelijkheden

 

Bekent is L’Orchestra Particolare als klassiek symfonieorkest op TV. Het is daarom goed om aan te geven dat het orkest is te boeken in elke denkbare samenstelling en voor elk denkbaar stijltype. Ook een klein combo met enkele blazers behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Neem contact op voor meer info, advies en een offerte op maat.

 L’ Orchestra Particolare begeleidde Barbra Streisand-Mozart DVD bij BRAVA TV - l’ Orchestra Particolare vaste begeleider van Deo Cantemus Rotterdam