Populair

 L'Orchestra Particolare beschikt over een enorm netwerk aan artiesten. Gedurende de afgelopen jaren heeft het orkest vele artiesten mogen begeleiden en men bewaart daaraan warme contacten. Wij zijn graag bereid u te adviseren en de opbouw van uw concert of bedrijfsfeest vorm te geven. Daarnaast leggen wij graag contact met de door u gewenste artiest voor uw evenement. Alles met een grote garantie voor kwaliteit!

 

L’Orchestra Particolare heeft bijvoorbeeld vaak de 3 baritons begeleid (Marco Bakker, Henk Poort en Ernst Daniël Smid). Het orkest begeleidde vele jaargangen en dus ook vele winnaars van “Una Voce Particolare”. Ook de “Mattheus Masterclass” en het programma: “van Popster tot Operaster” hebben ons veel contacten opgeleverd.

 

Ook de lichtere muziek met grote namen als Lee Towers en Michael W. Smith en musical met Stanley Burleson, Noortje Herlaar, Brigitte Heitzer en Rene van Kooten hebben we gespeeld. We hebben samengewerkt met Syb van de Ploeg en Antje Monteiro, met Willeke Alberti en Anita Meijer en zelfs met Geer en Goor.

 

Mocht u een bepaalde artiest in gedachten hebben, neem vooral contact met ons op.

 L’ Orchestra Particolare begeleidde Barbra Streisand-Mozart DVD bij BRAVA TV - l’ Orchestra Particolare vaste begeleider van Deo Cantemus Rotterdam