Koorbegeleiding

KOORBEGELEIDING

Als er één orkest is dat garant kan staan voor een koorbegeleiding op maat is dat wel l’ Orchestra Particolare. Orkest te hard? Weinig geïnspireerd? Bij ons niet. Fluisterzacht of juist verzorgd sterk, ons orkest laat uw koor het mooiste uitkomen. Enthousiast musiceren, met toewijding voor uw concert.

 

Alle grote oratoria en missen zijn door ons gespeeld: Bach, Händel, Mozart, Haydn, Fauré, Rutter en Jenkins. Ook liedprogramma’s, een solo-werk  of meer modern repertoire hebben we al vaak mogen spelen.

 

Deo Cantemus, het Urker Mannenkoor, de mannenkoren uit Zeist, Nijkerk, Heerde en het Westland, de oratoriumvereniging van Langedijk, het Noord-Hollands Muziek Ensemble, projectkoren in Amersfoort, Groningen en Hilversum om er maar een paar te noemen: voor alle koren doen wij onze uiterste best. In 2012 begeleidde het orkest de jubileumconcerten van de KCZB o.l.v. Joop Schets.

 

Speciaal voor niet BTW-plichtige koren is er een voordelige regeling mogelijk.

We kunnen gebruik maken van een grote, voordelige muziekbibliotheek.

 

Voor een offerte op maat of meer informatie mailt u naar info@symfocus.nl of belt u met Arjan Post 0654 787 335

 L’ Orchestra Particolare begeleidde Barbra Streisand-Mozart DVD bij BRAVA TV - l’ Orchestra Particolare vaste begeleider van Deo Cantemus Rotterdam