Kamermuziek

Kamermuziek

Camerata Particolare is de verzamelnaam voor alle projecten met kleinere ensembles.

 

De leden van L’Orchestra Particolare vinden het prachtig om naast orkestmuziek ook kamermuziek te spelen.

 

Alles onder de twaalf personen

Iedere combinatie

Elk muziekstuk

 

Een aantal voorbeelden, die we al eens hebben uitgevoerd, maar bedenk dat de mogelijkheden legio zijn.

 

Twee jaar geleden hebben we kamermuziekconcerten gegeven met Schubert als thema: Arpeggione sonate voor cello en piano en het Forellenkwartet

Dit jaar zijn we teruggevraagd in Alkmaar, nu voor een Dvorak programma: terzetto, Strijkkwintet en pianokwintet.

 

Strijkkwartet bij diverse gelegenheden: van het dorpslustrum in Noordeloos tot trouwplechtigheden in Antwerpen. Klassieke programma’s; licht-klassiek en achtergrondmuziek.

 

Speciale samenstellingen bij uitvaarten. Naar wens van de overledene of van de nabestaanden. De muziek die zij mooi vonden met strijkers, hobo, fluit en piano.

 

Met 5 strijkers, 5 blazers, slagwerk en piano: diverse festivals. Bij Blaricum op een ponton; in Warmond ook bij het water; op de golfclub in Naarden.

Zomer 2014 hebben we bij het 150-jarig bestaan van het Vondelpark een aantal concerten gegeven. ’s Middags operakaraoke met zangers uit het publiek die graag een klassieke aria wilden zingen en ’s avonds met professionele zangers en het Amsterdams Operakoor onder leiding van Ago  Verdonschot.

 

Aarzel niet om uw wens bij ons neer te leggen!

 

 L’ Orchestra Particolare begeleidde Barbra Streisand-Mozart DVD bij BRAVA TV - l’ Orchestra Particolare vaste begeleider van Deo Cantemus Rotterdam