Bedrijfsevenementen

BEDRIJFSFEEST

 

L' Orchestra Particolare kan uw bedrijfsfeest op maat verzorgen. Naast het orkest zelf verzorgen wij de artiesten, het repertoire met eventuele arrangementen en de aankleding. Een compleet geluid en lichtplan behoort tevens tot de mogelijkheden. De combinatie van uw wensen en onze expertise levert u een onvergetelijk feest op voor uw onderneming!

 

COMPLETE PROGRAMMA’S

 

L’Orchestra Particolare heeft meer in haar mars. Het orkest ontwikkelt voor u de complete invulling van uw concert en/of bedrijfsfeest. In samenwerking met haar partners neemt het orkest de organisatie van uw evenement op zich. Dit alles in overleg met u zodat u uw wensen terugziet.

 

Thema

 

Zoals bekend is het orkest zeer divers. Van Opera tot Musical en van Operette tot lichte muziek; het is allemaal mogelijk op één en dezelfde avond. Een voorbeeld; voor de pauze schitteren de "Una Voce" -sterren en na de pauze kunt u genieten van bijvoorbeeld prachtige musicalsterren.Wat dacht u van een klassiek programma voor de pauze met diverse instrumentale solisten en na de pauze een lichter programma met combo en populaire solisten? Daarnaast is het mogelijk een thema te verbinden aan de avond. Zo zijn wij in staat een prachtige avond in kerstsfeer te verzorgen maar ook een concertavond met louter frans repertoire zou een mogelijkheid kunnen zijn. Wat dacht u van "ein Abend in Wien" of een prachtige muzikale wereldreis?

 

Arrangementen

 

Zoals gezegd alles is mogelijk. Het orkest heeft een aantal arrangeurs aan zich weten te binden die voor elke bezetting de muziek voor uw programma kunnen arrangeren. Ook kunnen wij originele bladmuziek voor u huren en verzorgen.

Daarnaast beschikt het orkest over veel arrangementen die wij in samenspraak met u graag op uw programma zetten.

 

Licht en Geluid

 

Het orkest kan zorgen voor een compleet licht -en geluidsplan op de avond. Onze partners creëren van klein en smaakvol tot groots en spectaculair, kortom zij zijn artiesten in licht en geluid. Alles uiteraard in overleg met u.

 

Aankleding

 

Onder aankleding van de avond verstaan wij veel. Naast het leveren van het slagwerk en de lessenaars met verlichting kunnen wij het podium aankleden en zorgen voor een draaiboek van de avond. Daarnaast kunnen wij een beroep doen op een choreograaf om de avond visueel in te richten. Een bekende presentator kan voor u de avond aan elkaar praten.

 

Tenslotte

 

Kortom wij kunnen aan al uw wensen voldoen. Wanneer u geintreseerd bent kunt u contact opnemen waarna wij in een persoonlijk adviserend gesprek tot een prachtig evenement zullen komen.

 L’ Orchestra Particolare begeleidde Barbra Streisand-Mozart DVD bij BRAVA TV - l’ Orchestra Particolare vaste begeleider van Deo Cantemus Rotterdam